POSTAVLJANJE ITISONA

Itison je investicija koja drasticno menja izgled Vašeg doma. Kvalitetna ugradnja i postavljanje itisona su ključni, iz tog razloga nasi strucni ljudi ce umesto Vas razmisljati o najboljem nacinu ugradnje u odnosu na Vas postojeci pod, velicinu prostorije, kao i o uklapanju sare, dobrom izgledu Vasih stepenica, pragova.

Pozovite nas

MI PREPORUCUJEMO CHROMATA BASE

Medju podlogama koje se cesto koriste i u stambenim i u kancelarijskim prostorijama, izdvaja se Chromata Base. Ovaj itison je savrsena kombinacija snage, izdrzivosti i jednostavnost ugradnje, pored toga uprkos teksturi gomile, odrzavanje je jos jednostavnije. Lako se cisti od prasine i peska usisivacem. Chromata Base ima debljinu 4m i izabran je za ugradnju u sobe sa velikim promatom. Ovaj itison je dostupan u 26 boja, poreklom iz Holandije i on je jedan od onih itisona koju su stekli najpozitivniju reakciju kupaca

CHROMATA BASE

POGLEDAJTE NASU KOLEKCIJU ITISONA

Podovi u velikoj meri privlače poglede ljudi, što ne treba da čudi obzirom na veličinu površine koju zauzimaju u prostoriji. Tepison, popularno nazvan „peti zid“ može itekako da promeni i ulepša vaš enterijer, naglasi poruku o atmosferi koju želite da prenesete i učini da boravak u prostoriji koja je njime obložena postane pravo zadovoljstvo.

Kolekcija Itisona