POSTAVLJANJE SPORTSKIH PODOVA

Informa-Podovi se bavi opremanjem sportskih objekata i sportskih terena, ugradnjom svih vrsta sportskih podova. U raznim segmentima kao sto su: Teniski tereni, Rukometne, Kosarkaske, Odbojkaske, Gimnasticarske sale. Nase strucno osoblje postarace se da dobijete najbolje resenje za vas pod.

Pozovite nas

PREPORUCUJEMO GRABOFLEX START

GraboSport GRABOFLEX START–Sportska podna obloga
• GraboSport GRABOFLEX START–Sportska podna obloga nudi ekonomično rešenje za manje sportske prostorije gde je trajnost i sigurnost igračke površine prioritet broj jedan.
• GraboSport GRABOFLEX START–Sportska podna obloga je podloga od pjene visoke gustine osigurava dovoljan komfor stopala. Preporučuje se za postavljanje u manjim sportskim prostorijama i predškolskim ustanovama

GRABOFLEX START

POGLEDAJTE NASU KOLEKCIJU SPORTSKIH PODOVA

Od višenamenskih podova za teretane, preko podnih obloga za takmičarske terene i joga studije - sve sportske površine moraju biti prilagođene specifičnim aktivnostima i očekivanoj težini tereta na dnevnom nivou. Nasi podovi se proizvode u skladu sa najstrožim industrijskim standardima kako bi se sportistima pružila odlična i bezbedna podloga. Uz velik izbor boja i dizajna, pobeda nikada nije izgledala tako dobro. Pogledajte kolekcije sportskih podova ili pregledajte naše kataloge i saznajte koji laminat vam najviše odgovara:

Sportski Podovi