POSTAVLJANJE LVT i SPC podova

LVT i SPC podovi imaju mnoštvo opcija za jednostavnu ugradnju. U pitanju je jednostavna i brza ugradnja klik sistemom, pri čemu nije neophodno lepljenje. Moguće je polaganje i na postojeću podnu oblogu bez opasnosti da će novi sloj poprimiti nedostatke stare podne obloge. Iz tog razloga, pogodne su i za uradi sam montažu, tj. ne zahtevaju angažovanje profesionalaca. SPC vinil podovi oponašaju izgled drvenih i kamenih obloga Pri samom sklapanju SPC vinil podova ne ostaju spojevi što im daje veoma efektan i moderan izgled. Moguće je odabrati između više kolekcija od kojih su neke idealne imitacije drvenih i kamenih podnih površina, ali uz olakšano održavanje i neklizajuću karakteristiku.

Pozovite nas

PREPORUCUJEMO PLANK-IT LVT i SPC pod

Grabo PlankIT je debela 2,5 mm debela dizajnerska podna obloga (LVT), koja ima zaštitni sloj od 0,55 mm, pa se uglavnom preporučuje za komercijalnu primenu. Zbog PUR površine lako se čisti i ne zahteva pravilnu površinu i vosak. Dostupno u raznim bojama i vrstama drveta, u parketu i dugim uzorcima brodova. Regularna veličina dasaka je 185 mm x 1220

PLANK-IT LVT i SPC pod

POGLEDAJTE NASU KOLEKCIJU LVT i SPC PODOVA

LVT i SPC podovi, drugačije nazivani i Rigid Vinil Plank su nova generacija ekoloških podnih obloga čije su glavne karakteristike visoka izdržljivost, vodoodbojnost, brza ugradnja (sa plivajućim klik sistemom montaže i bez potrebe za ravnanjem poda i lepljenjem), visoka estetika i odlična izolacija. Pogledajte kolekcije PVC podova ili pregledajte naše kataloge i saznajte koji PVC pod vam najviše odgovara:

Kolekcija LVT i SPC podova