POSTAVLJANJE PVC PODOVA

Ugradnja PVC podova i vinila je jednostavna Koliko god da je ugradnja PVC podova i vinila jednostavna, zahteva obavljanje nekoliko predradnji: Podloga na koju ugrađujete PVC podove i vinile pod mora biti suva, čista i ravna. Kako bi se podna obloga prilagodila uslovima u prostorij, PVC podove i vinile je neophodno držati bar 24 časa u prostoriji u kojoj će biti montiran, na sobnoj temperaturi. PVC podovi i vinili se mogu ugraditi na tri načina: lepljivom trakom, lepljenjem i bez lepljenja. Način ugrađivanja zavisi od prohodnosti prostorije u koju se podna obloga ugrađuje. Kod malih provršina, vinil se može ugraditi bez lepljenja ili sa lepljivom trakom, dok se kod većih površina vinil ugrađuje lepljenjem.

Pozovite nas

PREPORUCUJEMO ACOUSTIC PVC podove i vinile

Podne obloge Acoustic preporučuju se ustanovama u kojima su pored izdržljivosti od velike važnosti i smanjenje zvuka udara i udobnost stopala... Širok asortiman porodice proizvoda Grabo Acoustic može garantovati da svako može pronaći odgovarajuće rešenje u datom polju primene..

ACOUSTIC PVC vinil pod

POGLEDAJTE NASU KOLEKCIJU PVC PODOVA

PVC vinil podovi imaju izuzetno široku primenu. Nasa kolekcija PVC podova obuhvata vrlo širok spektar proizvoda za sve namene, od zdravstva, školstva, industrije, javnih objekata visoke frekvencije, kancelarijskih prostora, prodajnih objekata. Specifičnost naše ponude su rešenja za specijalne zahteve poput elektroprovodnih, antistatik (disipativnih) i protivkliznih podova, zidnih obloga, kao i posebne linije za kupatila i svlačionice.

Kolekcija PVC podova