POSTAVLJANJE LAMINATA

Pre početka same montaže laminatnog poda, treba izvršiti nekoliko jednostavnih provera. Podloga na koju se postavlja laminat mora da bude suva, ravna i čista. Pošto je u pitanju plivajuća ugradnja, laminat je moguće postavljati preko vinil podova, parketa, laminata ili pločica. Pre postavljanja, potrebno je izravnati podlogu, a u slučaju postavljanja preko postojećeg poda, treba proveriti da li su sve daske/ploče dobro zalepljene i ravne. Zahvaljujći jedinstvenom sistemu uklapanja dasaka laminata, spajanje je veoma lako. Uzmite dugačku stranu daske, spustite je i spojite sa drugom daskom. Spajanje je izvršeno kada čujete jedno „klik“!

Pozovite nas

PREPORUCUJEMO TARKETT LAMINAT

Zahvaljujući svojoj konstrukciji, laminat je veoma otporan na oštećenja i ogrebotine prilikom svakodnevne upotrebe u Vašem domu. Može da izdrži težak nameštaj bez pojave udubljenja u podu. Površinski sloj laminatnog poda je otporan na ogrebotine i promene boje, pa je laminat pogodan za prometne prostorije kao što su dnevna soba, hodnik i dečje sobe. Laminatni podovi nude mnogo mogućnosti kada je reč o dizajnu prostorija. Dekorativni papir, koji čini gornji sloj laminatnog poda, nudi neograničene mogućnosti štampe - dezena parketa, pločica, kamena, grafičkih dezena...

TARKETT LAMINAT

POGLEDAJTE NASU KOLEKCIJU LAMINATA

Laminat je materijal koji je najvećim delom izrađen od drveta - Tarkett laminat u svom sastavu ima 80% drveta koje se nalazi u središnjem sloju, dok se na površini laminata nalazi dekorativni sloj štampanog papira, što u velikoj meri uslovljava njegov kvalitet i izgled. Pogledajte kolekcije laminata ili pregledajte naše kataloge i saznajte koji laminat vam najviše odgovara:

Kolekcija Laminata