POSTAVLJANJE PARKETA

Nas višeslojni parket se veoma brzo i lako postavlja i bez lepljenja, uklapanjem dasaka, najsavremenijim T-lockTM („klikni i zaključaj“) sistemom koji obezbeđuje siguran i čvrst spoj. Ovako postavljen pod se brzo i lako demontira, a i konstrukcija je veoma stabilna, iako nije korišćen lepak. Ukratko, savremeni višeslojni parket se postavlja bez mnogo muke i bez potrebe za iseljenjem tokom radova, a u svom novom podu možete da uživate odmah.

Pozovite nas

PREPORUCUJEMO SALSA PARKET

Kolekcija Salsa nudi vam najveći i najraznovrsniji izbor drvenih podnih obloga. Od jasenovog drveta i hrastovine, preko lešnika i mahagonija - mogućnosti dizajniranja enterijera su beskonačne. U pitanju je parket dasaka manjih dimenzija, što omogućuje stvaranje dinamičnog poda i lepo spajanje prirodne strukture drveta svakog dela, što ostavlja impresivan utisak. Površina je tretirana Proteco Strong lakom, što ga čini otpornim na habanja i ogrebotine. Jednostavna instalacija Salsa parketa omogućena je uz T-Lock sistem i nakon postavke, pod je odmah spreman za korišćenje.

SALSA

POGLEDAJTE NASU KOLEKCIJU PARKETA

Parketi dolaze u različitim vrstama drveta, dizajnu, površinskim efektima i širinama dasaka koji će pomoći u stvaranju različitih atmosfera, od stila rustičnog drvenog poda do metropolitanskog i sofisticiranog izgleda. Pogledajte kolekcije parketa ili pregledajte naše kataloge i saznajte koji parket vam najviše odgovara:

Kolekcija Parketa